Goedkope motor uitlaten

Opzoek naar een goedkope motor uitlaat voor uw model? Wij hebben de populairste en betrouwbaarste merken voor u op een rijtje gezet. Houdt er rekening mee dat het assortiment aan uitlaten per model/bouwjaar verschilt. Verschillende motor uitlaat merken vindt u terug op onze pagina. Denk hierbij aan Akrapovic, Hurric, Shark, Mivv, Yoshimura, Termignoni, Staintune, Fuel, Triumph, Blue Flame, Scorpion, Leo Vinci en Aprilia.

Goedkope Motor Uitlaat

Motor uitlaat of sportdemper kopen?

Wilt u een goedkope motor uitlaat of sportdemper kopen voor uw motor? Maak dan gebruik van de site filters om uw type motor te selecteren, waarna u het aanbod aan uitlaten en sportdempers kunt bekijken.

Werking van motor uitlaat

Sportdemper kopen

Bij motor uitlaten kunt u vaak kiezen om het hele uitlaatsysteem te vervangen of enkel de demper. Dit laatste gedeelte zorgt veelal voor het geluid en is tevens verantwoordelijk voor de tegendruk op het motorblok. De demper is leidend voor het geluid van de motor, omdat deze bepaald hoeveel dit wordt onderdrukt. In principe is het de bedoeling om de geluidsgolven en druk zoveel mogelijk te onderdrukken, maar fabrikanten van sport dempers/uitlaten proberen vaak voldoende geluid te behouden. Veel motorrijders zijn immers fan van het geluid en willen juist zoveel mogelijk.

Motor uitlaat eisen

Fabrikanten zijn echter gebonden aan Europese wetgevingen, waardoor uw uitlaat altijd CE gekeurd dient te zijn. Het is verboden om uw uitlaat handmatig aan te passen, waardoor deze anders werkt of meer geluid produceert. Hiermee vervalt het CE keurmerk en loopt u het risico op een boete. Zo halen sommige motorrijders de dB-killer uit de motor uitlaat/demper, waardoor er minder geluid wordt onderdrukt en er meer Decibels (dB) wordt geproduceerd. Dit is verboden in Nederland en u loopt hiermee het risico op een boete (ook wanneer uw geluidsniveau niet boven de toegestane dB's uitkomt).

Hoeveel Decibel (dB) is toegestaan op een motor?

Benieuwd hoeveel decibel (dB) uw motor mag produceren? Dit hangt af van de waarde is vastgesteld bij de keuring. Wanneer dit onbekend is worden de onderstaande gegevens gebruikt die motorinhoud afhankelijk zijn. Door slijtage of andere factoren mag uw motor hier 2 Decibel (dB) van afwijken.

<80 cm3 - 91 dB(A)
80 - 125 cm3 - 91 dB(A)
125 - 350 cm3 - 92 dB(A)
350 - 500 cm3 - 95 dB(A)
500 - 750 cm3 - 97 dB(A)
750 - 1000 cm3 - 100 dB(A)
1000 cm3 - 103 dB(A)
>1000 cm3 - 106 dB(A)


Terug naar: Motoronderdelen

Uitlaten per merk

Goedkope Staintune uitlaat

Wilt u een goedkope Staintune uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Staintune uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Staintune uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Staintune Logo

Lees meer

Goedkope Termignoni uitlaat

Wilt u een goedkope Termignoni uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Termignoni uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Termignoni uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Termignoni Logo

Lees meer

Blue Flame motoruitlaat

Wilt u een goedkope Blue Flame uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Blue Flame uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Blue Flame uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Blue Flame Motor Uitlaat

Lees meer

Cobra motoruitlaat

Wilt u een goedkope Cobra uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Cobra uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Cobra uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Cobra Motor Uitlaat

Lees meer

Leovince motoruitlaat

Wilt u een goedkope LeoVince uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende LeoVince uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke LeoVince uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

LeoVince Motor Uitlaat

Lees meer

Scorpion motoruitlaat

Wilt u een goedkope Scorpion uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Scorpion uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Scorpion uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Scorpion Motoruitlaat

Lees meer

Hurric motoruitlaat

Wilt u een goedkope Hurric uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Hurric uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Hurric uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Hurric motoruitlaat

Lees meer

Shark motoruitlaat

Wilt u een goedkope Shark uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Shark uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Shark uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Shark motoruitlaat

Lees meer

Yoshimura motoruitlaat

Wilt u een goedkope Yoshimura uitlaat kopen? Dan hebben wij alvast een motor uitlaten overzicht gemaakt van verschillende Yoshimura uitlaten. Houdt er rekening mee dat de uitlaatsystemen en einddempers merkspecifiek zijn en niet universeel zijn. Zo zult u eerst moeten uitzoeken welke Yoshimura uitlaat voor uw motormerk/type/model beschikbaar is, zodat u niet een demper of uitlaatsysteem koopt met de verkeerde aansluiting en u uiteindelijk geen nieuwe uitlaat op uw motor kunt monteren.

Yoshimura Motoruitlaat

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+