Motor bagage

Binnenkort een weekendje weg of op vakantie met de motor? Dan wil je natuurlijk wel wat bagage meenemen op de motor. Daarom hebben wij de motor bagage mogelijkheden voor u opgezocht en direct een aanbieder gevonden die deze kwaliteitsproducten aanbiedt tegen de laagste prijs. Op deze manier betaalt u een minimaal tarief voor uw motor bagage producten en kunt u maximale spullen meenemen op reis.

Er zijn verschillende merken, producten en plaatsen op uw motor. Zo kunt u aan de achterkant, zijkant, op de tank en op uw rug bagage kwijt. Hierbij wilt u natuurlijk wel dat alles goed vast zit en de tassen niet teveel bewegen om schade aan uw motor te voorkomen. Hieronder vindt u alle mogelijkheden voor tassen/koffers op uw motor. Wij raden de producten die moeten worden vastgebonden af, omdat dit gaat schuiven tijdens het rijden en lichte schade aan uw kappen aanricht.

Motor Bagage

Motor bagage kopen

Wilt u motor bagage kopen? Bekijk de mogelijkheden hieronder en bepaal welke product het beste past bij uw behoefte.

Tanktas

Tanktassen zijn er tot maximaal 30 liter (inhoud) en kunnen op 3 verschillende manieren op uw tank worden bevestigd.

  • Magneet tanktassen - Hiervoor is een complete stalen tank vereist, omdat hij anders gaat schuiven of zelfs loskomt van de tank onder het rijden.
  • Tanktassen (op ring) - Wordt middels een tussenring bevestigd op de tankdop en voorkomt krassen en schuiven. Aanrader
  • Tanktassen (riem bevestiging) - Voor de rustige rijder of bezitter van een oudere motor. De tanktassen met riem kunnen gaan schuiven bij hogere snelheden, wat lichte schade aan uw motor kan veroorzaken.

Zadeltassen

Zadeltassen zijn handig voor de rustige/tour rijder en worden bevestigd aan of onder uw achterzit d.m.v. riemen. Voor minimale schade is een bagagerek die de tassen uit de buurt van de kappen houdt een aanrader. In potentie gaat u bagageruimte hier ongeveer 60 liter op vooruit.

Roltassen

De inhoud van roltassen loopt van 20 t/m 70 liter. Deze kunnen op de rug en op de achterkant van de motor worden bevestigd. Houdt er rekening mee dat de tas kan schuiven en daarom goed moet worden bevestigd middels riemen. De roltassen worden vaak gecombineerd met zaleltassen, waardoor er redelijk wat bagage kan worden meegenomen op de motor.

Bagagerek

Een bagagerek is niet altijd even mooi, maar maakt de achterkant van uw motor erg praktisch. Het voorkomt dat tassen gaan schuiven langs de behuizing van uw motor en geeft voldoende aansluit mogelijkheden. Hieraan kunnen de bovenstaande producten worden bevestigd, maar tevens echte koffers die het geheel strakker en minder recreatief maken. Een bagagerek voor op de motor wordt dan ook vaak gebruikt door de woon- werkverkeer rijder.

Topkoffers

De topkoffers voor op de motor hebben een inhoud van 28 t/m 48 liter en zijn geschikt voor motors met een bagagerek. Voornamelijk het merk SW Motech is hierin gespecialiseerd en levert al jaren kwaliteitskoffers tegen de laagste prijs.

Zijkoffers

De zijkoffers voor op de motor hebben een inhoud van 37 t/m 47 liter per kant en geven u aanzienlijk meer bagageruimte. De prijzen van deze producten lopen flink op, maar deze gaan vaak jaren mee, beschermen uw bagage optimaal en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Rugtassen

Uiteraard is een rugtas het eerste product dat u te binnen schiet, maar voor lange ritten zijn de bovenstaande producten aan te raden. De bagageruimte wordt hier aanzienlijk mee vergroot, terwijl u geen extra belasting heeft voor uw rug. Voor de motorrijder die er dagelijks voor woon- werkverkeer op uittrekt raden wij dan ook het bagagerek met zij- en/of topkoffers aan.

Toch liever een tas (erg handig voor de kortere ritjes)? Bekijk dan het aanbod en bestel de beste producten tegen de laagste prijs!

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+