Goedkope paddock stands

Opzoek naar goedkope paddock stands voor uw motor? Hiermee wordt onderhoud aan uw motor een genot! Let er wel op dat u een goedkope paddock stand van hoge kwaliteit koopt, zodat uw voertuig veilig staat en het frame van de paddock stand het niet begeeft. Bestel een goedkope paddock stand via onze website en u bent verzekerd van de juiste kwaliteit tegen de beste prijs.

Het smeren van de ketting is normaal een hele klus, omdat u de motor steeds een stukje moet verplaatsen om bij de hele ketting te komen. Met een paddock stand is dit verleden tijd, want wanneer het achterwiel van de grond is kunt u rustig aan het wiel draaien, terwijl u de ketting schoonmaakt, inspuit en/of insmeert.

Goedkope Paddock Stands met korting

Goedkope paddock stand kopen

Wilt u een goedkope paddock stand kopen voor uw motor? De paddock stands op onze website zijn universeel en kunnen op de maat van uw motor worden aangepast d.m.v. de schroefjes aan de zijkant. Wanneer uw motor beschikt over 'paddestoeltjes' of schroefjes voor een paddock stand kunt u de V-vormige paddock stand adapters bij bestellen. Heeft u dit niet op de motor zitten of bent u er niet zeker van? Dan bestelt u de L-vormige adapters bij, zodat u de standaard onder het frame van uw motor kunt schuiven en hem op deze manier optilt.

Paddock stand voorwiel

Een paddock stand voor het voorwiel kopen? U heeft deze alleen nodig om motorbanden te vervangen of voor de stalling, omdat uw voertuig rechtop minder ruimte inneemt.

Paddock stand achterwiel

De paddock stand voor het achterwiel is populairder, omdat het onderhoud aan de motor hiermee eenvoudiger wordt. Daarbij kan de motor ook enkel op het achterwiel rechtop staan en biedt dit product een uitkomst voor motoren zonder standaard (middenbok).

Paddock stand met korting kopen?

Wilt u een paddock stand met korting kopen? Wij zijn dagelijks opzoek naar de beste producten tegen de laagste prijs. Via de bovenstaande knoppen heeft u de beste prijs garantie en profiteert u van goedkope paddock stands met korting. Op deze manier houden wij motorrijden betaalbaar!

Deel deze pagina en steun goedkope motor!


Terug naar: Motor accessoires

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+