Goedkope motor navigatie

Een veel voorkomend probleem voor motorrijders is dat zij constant moeten stoppen om op de kaart te kijken of de weg te vragen. Gelukkig is er tegenwoordig natuurlijk goedkope motor navigatie verkrijgbaar, die u kunt monteren op uw voertuig. Hierdoor zult niet snel meer verdwalen, verhoogt u het rijplezier en kunt u de leukste motorroutes rijden die van tevoren kunnen worden ingepland.

Motor navigatiesystemen verschillen met die voor gesloten voertuigen, aangezien deze waterdicht en bestand tegen wind dienen te zijn. Daarbij beschikt goedkope motor navigatie over speciale (verstevigde) houders met robuuste montage onderdelen, zodat deze op elke motor kunnen worden toegepast. Daarbij beschikken de meeste motor navigatiesystemen die wij hebben geselecteerd over connectie met bluetoothsystemen, zodat de route ook via geluid wordt doorgegeven.

Motor Navigatie Systeem

Motor navigatiesysteem kopen

Via deze pagina kunt u een groot aantal motor navigatiesystemen kopen. Zo worden er modellen van verschillende merken aangeboden tegen de laagste prijs. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld van de verschillende merken/modellen motor navigatiesystemen.

Overzicht van motor naviegatiesystemen

 • GoRider Biker III
 • GoRider Biker-Extensa SE
 • GoRider Biker III-Pro
 • GoRider Biker-Extensa SE Pro
 • GoRider Biker III-ProDUO
 • TomTom Rider 40
 • GoRider Biker-Extensa SE ProDUO
 • Garmin Zumo 390 LM
 • TomTom Rider 400
 • TomTom Rider 400 Premium Pack
 • Garmin Zumo 390 LM + TMPS bandenspanning sensoren
 • Garmin Zumo 590 LM

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van de veel gestelde vragen. Heeft u nog een vraag? Aarzel dan niet en stel deze gerust via het contactformulier.

Wat is de levensduur van de batterijen?

Er zijn motor navigatiesystemen met batterij/accu en zonder. De levensduur van systemen met batterij/accu is gemiddeld 4 uur en wordt in combinatie met oplader en bijbehorende kabels geleverd. De motor navigatiesystemen zonder accu/batterij worden geleverd met kabels die u kunt aansluiten aan uw voedingsbron/accu. Dit gaat vaak wat lastiger, aangezien u de kabels netjes dient weg te werken (toch is dit vaak de beste keus).

Kunnen de navigatiesystemen tegen regen?

Alle motor navigatiesystemen zijn gemaakt van hoogwaardige, robuuste en regenbestendige materialen voor alle weersomstandigheden.

Hoe zit het met updates?

Bij de meeste navigatiesystemen ontvangt u de complete levensduur van het apparaat gratis updates. Bij sommige dient u voor elke update te betalen (komt niet vaak meer voor).

Waar moet ik het systeem monteren?

Het systeem kan worden gemonteerd op het stuur van uw motor. Op deze manier zijn de navigatiesystemen op elk type motor te monteren, zodat het apparaat goed vastzit en u het goed kunt zien.

Kan ik het motor navigatiesysteem verbinden met mijn bluetooth/communicatie set?

De meeste systemen kunnen worden gekoppeld via bluetooth, maar dit vindt u terug in de productomschrijving.

 

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+