Goedkope motor handvatverwarming

Bent u opzoek naar handvatverwarming voor uw motor? Dan hebben wij een universele oplossing voor u gevonden! Voor handvatten met een diameter van 22 millimeter is dit de ideale oplossing. U hoeft hiervoor enkel de afsluitdop van uw stuur af te schroeven, waarna u deze motor handvatten erop plaatst. Vervolgens schroeft u de afsluitdop er weer op en dient u de waterdichte kabels en schakelaar weg te werken (geschikt voor montage op stuur of in cockpit).

Bekijk product

Rijdt u regelmatig onder koude weersomstandigheden? Dan doet u er verstandig aan om voor slechts € 89,95 uw handvatten te upgraden. U verhoogt hiermee het rijplezier en bovenal uw veiligheid, omdat u veel beter kunt reageren, remmen, gas geven en uw gedachte niet uitgaan naar de koude handen. Het verwarmen van uw handvatten maakt motorrijden onder koude weersomstandigheden comfortabel, veilig en leuk. Daarbij heeft deze Daytona Handverwarming 4 verschillende standen, zodat u hem kunt aanpassen aan uw voorkeur/behoefte.

Motor handvatverwarming van Daytona

U bestelt dit product gemakkelijk en snel via onze website, waarbij u profiteert van de beste prijsgarantie en niet tevreden, geld terug. Op deze manier kunt u veilig en vertrouwd producten kopen/uitproberen en deze zonder problemen retourneren.

Bekijk product

Eigenschappen van dit product

  • De schakelaar is waterdicht
  • 4 verschillende warmtestanden
  • Montage geschikt voor stuur of cockpit
  • De kabels beschikt over extra knikbescherming
  • Handvaten zijn open en kunnen worden afgesloten met een afsluitdop

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+