Goedkope motor bluetooth set

Opzoek naar een goedkope bluetooth set voor op de motor. Een motor bluetooth set verhoogt het rijplezier, vergroot de veiligheid en verbeterd de communicatie aanzienlijk. De aanschaf van een communicatieset voor op de motor lijkt in de eerste instantie een grote investering, maar qua rijervaring behaalt u hier een heleboel voordelen mee. Daarbij zijn de bluetooth sets voor op de motor van hoogwaardige kwaliteit, omdat u elkaar moet kunnen verstaan onder heftige omstandigheden, de communicatieset omgevingsruis moet tegengaan en de verbinding goed moet blijven onder hoge snelheden en langere afstanden.

Motor bluetooth set tips!

Goedkope motor bluetooth set

Waar moet een motor bluetooth-/communicatieset aan voldoen? Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke eigenschappen. Het door ons geselecteerde aanbod van motor bluetooth sets bevat deze eigenschappen, dus hier hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Wanneer u goedkopere sets gaat kopen, kan het zijn dat u één van de onderstaande eigenschappen mist.

 • Verbinding - Een van de belangrijkste aspecten, aangezien deze goed moet blijven onder hoge snelheden en langere afstanden. Goedkope motor Bluetooth sets (<70 eu) geven in veel gevallen ruis of een slechte (geen) verbinding.
 • Accuduur - Wij raden aan om een communicatieset te kopen die minimaal 5 uur meegaat op een volle accu. Na intensief gebruik zal de levensduur van de batterij teruglopen en kan het zijn dat deze per keer maar enkele uren meegaat.
 • Connectie - Let erop dat uw set connectie kan maken met uw telefoon of GPS, aangezien dit uw rijplezier aanzienlijk verhoogt. USB voor opladen en updaten (eventueel).
 • Weersbestendig - Niet alle motor bluetooth sets zijn weersbestendig. Voor motorrijders die regelmatig met slecht weer rijden is een waterbestendige communicatieset aan te raden.
 • Verstaanbaarheid - Zorg voor een motor communicatieset met het liefst 2 HiFi speakers en microfoon, zodat u goed verstaanbaar bent en u ook alles kunt horen (anders heeft u er nog niets aan).
 • Volume - Zorg voor een motor bluetooth set met (automatische) volumeregelaar, zodat u deze kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoefte.

Goedkope motor communicatieset

Goedkope motor bluetooth sets

De door ons geselecteerde motor bluetooth sets zijn van hoogwaardige kwaliteit en verhogen het rijplezier aanzienlijk. De prijzen lijken in de eerste instantie hoog, maar u ontvangt beste prijs garantie. U zult hetzelfde product ergens anders dan ook niet tegenkomen voor een betere prijs.

Motor communicatieset inbouwen

In bijna alle motorhelmen is ruimte overgelaten voor motor communicatiesetjes. Hierbij maakt het formaat vaak niet uit, aangezien fabrikanten hier rekening mee hebben gehouden. Uiteraard dient u zelf te bepalen of de oortjes en het systeem lekker zit. Daarom ontvangt u altijd 14 dagen retourrecht en niet goed, geld terug garantie! Het inbouwen van de sets is vrij eenvoudig en een bijgevoegd informatieboekje helpt u hierbij. Uiteraard hebben wij ook een algemeen stappenplan gemaakt die gebruikelijk is voor de inbouw van de meeste motor communicatiesets.

 • Verwijder de wangkussens eruit (zit vaak vast met 3 drukknoopjes).
 • Plaats de rechter speaker op de uitsparingen bij de oren.
 • Plaats de kabels achter de voering, zodat je hier later geen last meer van hebt.
 • Plaats de linker speaker op de uitsparing bij de oren.
 • Probeer de kabels zoveel mogelijk in de uitsparingen van de binnenschaal weg te werken.
 • Plaats de wangkussens op de juiste manier terug en zorg ervoor dat het kabeltje voor de connectie uitsteekt aan de zijkant van de helm.
 • Plaats de klem of plakstrip aan de zijkant van de helm ter hoogte van de kabel.
 • Klik de bluetooth/communicatieset vast op de klem of plakstrip de zijkant van de helm.

 

 

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+