Goedkope motor acculader

Voor motoren die langer dan 2 weken stilstaan kan een goedkope motor acculader al een uitkomst bieden. Wanneer u een acculader via onze website bestelt, profiteert u van de beste prijsgarantie en niet tevreden, geld terug garantie. Al zult u dit niet nodig hebben, aangezien de door ons geselecteerde druppelladers voldoen aan de gewenste eisen. Zo zijn er druppelladers om de levensduur te verlengen, maar zijn er zelfs laders die lege 'dode' accu's weer aan de praat kunnen krijgen.

De accu's die u via onze website bestelt laden in de eerste fase de accu op, waarna ze automatisch overgaan op druppelladen. Op deze manier is uw accu altijd volledig opgeladen en heeft u geen last van opstartproblemen (die door de accu worden veroorzaakt). De motor acculaders zijn voorzien van verschillende aansluitingen, zoals klemmetjes en de gebruikelijke aansluitingen.

Motor Acculaders en Druppelladers

Goedkope acculader online kopen?

Een acculader of druppellader kunt u eenvoudig online bestellen. Met de universele aansluitingen en de uitstekende kwaliteit hoeft u geen problemen te verwachten. Daarbij hoeft u de acculader enkel volgens de beschrijving aan te sluiten, waarna de acculader/druppellader de situatie analyseert en het juiste programma opstart. Zo zal de accu eerst worden opgeladen, waarna er wordt overgegaan op druppelladen.

Motor Druppellader/Acculader in stopcontact

U kunt de motor druppelladers gewoon in het stopcontact zetten en de draadjes met de accu in uw motor verbinden. U kunt de accu natuurlijk ook uit uw motor halen en naar binnen verplaatsen voor het opladen. De lader zorgt ervoor dat de temperatuur normaal blijft en houdt de accu in optimale conditie.

Zonnecel druppelader

Een goedkope zonnecel druppellader kopen? Er is er één opgenomen in het assortiment en is uitstekend voor onderweg of een motorvakantie, zonder stopcontacten. Houdt er rekening mee dat de prestaties van dit apparaat minder zijn dan de motor druppelladers/acculaders die zijn verbonden met een stopcontact.

Acculader met korting

De goedkope acculaders die wij voor u hebben geselecteerd zijn voorzien van de beste prijsgarantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw aankoop, omdat de korting al is verrekend in prijs van de acculader/druppellader.


Terug naar: Motor accessoires

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+