Goedkoop Motorslot

Opzoek naar een goedkoop motorslot? Via onze website bestelt u de goedkoopste motorsloten met korting, waarbij u enkel nog hoeft te kiezen tussen de verschillende types (kettingsloten, schijfremsloten, kabelsloten en beugelsloten). Houdt er rekening mee dat een motorverzekering + diefstal een motorslot met ART-4 of ART-5 keurmerk vereist, omdat uw voertuig anders niet is verzekerd. Dit keurmerk houdt in dat het motorslot van uitstekende kwaliteit is, waardoor het slot minder snel gekraakt kan worden.

Goedkoop ART 4 Motorslot

Goedkoop motorslot met korting

Stichting ART zet zichzelf dagelijks in om het voor dieven lastiger te maken en uw waardevolle bezit te beschermen. Hiervoor keuren zij sloten voor o.a. scooters, fietsen en motoren. Wij raden u aan om uw motor te voorzien van een goedkoop ART-4 motorslot, zodat u 's nachts zonder zorgen kunt slapen en uw motor verzekerd is tegen diefstal (mits u dit heeft afgesloten bij uw motorverzekering). Wanneer uw motor is gestolen, zonder ART-4 slot of hoger is deze in geen geval verzekerd. U heeft in dat geval niet voldoende gedaan om uw voertuig te beschermen (dit is in de voorwaarden van elke motorverzekering opgenomen).

Motorslot met korting

Opzoek naar een betrouwbaar motorslot met korting? In de door ons geselecteerde producten vindt u een aantal goedkope ART-4 motorsloten met korting, waarbij u geniet van de beste prijs garantie en 14 dagen retourrecht. Zo kunt u kiezen tussen verschillende ART-4 motorsloten met korting en betaalt u een minimale prijs voor maximale bescherming!

Verschillende soorten motorsloten

Er zijn eigenlijk 4 verschillende motorsloten te onderscheiden, waarbij het kettingslot en het schijfremslot waarschijnlijk de populairste zijn voor een motorvoertuig.

Motor kettingslot

Een kettingslot zijn in elkaar gehaakte schakels, waarmee u de motor aan een paal, muur- of grondanker of iets anders kunt vastleggen. U kunt het slot natuurlijk ook gewoon door het wiel steken, waarmee u voorkomt dat het wiel kan draaien (in dit laatste geval kiest u meestal voor een schijfremslot).

Kettingsloten zijn vaak voorzien van sterke stalen schakels met een kunststof omhulsel, zodat het slot niet kan worden doorgeknipt met een betonschaar.

Motor schijfremslot

Een motorschijfremslot wordt gebruikt om door de schijfrem van de motor te steken, waardoor het wiel niet meer kan draaien. Hierdoor voorkomt u dat motordieven het voertuig kunnen wegrollen. Wij raden echter aan om uw voertuig ergens aan vast te maken. Het komt regelmatig voor dat een motor aan de kant van het schijfremslot wordt opgetild, waarop de tweewieler op het andere wiel wordt weggereden.

Motor kabelslot

Kabelsloten zijn handig om uw voertuig ergens aan vast te maken en worden vaak gecombineerd met een ander type slot. Een kabelslot is zo doorgeknipt en voldoet vaak niet aan de eisen.

Motor beugelsloten

Deze worden gebruikt om kettingen of motoren vast te maken en worden tevens als schijfremslot toegepast. Er bestaan ook ART-4 motorsloten met alarm om motordieven af te schrikken en de omgeving te alarmeren.


Terug naar: Motor accessoires

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+