Helmvizieren

Opzoek naar een helmvizier voor uw motorhelm? Wij hebben de helmvizieren van bekende merken geselecteerd tegen de laagste prijs! Bekijk het aanbod van vizieren, pinlock schermen en interne zonnevizieren. Uiteraard is het ook mogelijk om normale motorbrillen en schoonmaakmiddelen te bestellen. De vizieren zijn verkrijgbaar voor ieder merk en type motorhelm. Bekijk daarom via de onderstaande knop het aanbod en mocht u nog vragen hebben kunt u deze natuurlijk gerust stellen via het contactformulier!

Bekijk product

Uw vizier kan slijten, kapot gaan en vol zitten met krassen. U ontkomt er niet aan om deze een keer te vervangen, aangezien dit uw rijervaring ten goede komt. U doet er verstandig aan om uw vizier goed te onderhouden om uw zicht te behouden. Maak het vizier daarom schoon met een microvezel doek en glassex of één van de via ons aangeboden schoonmaakmiddelen. (papieren)Doekjes kunnen vaak kleine krasjes in het scherm aanbrengen, vanwege de micro (hout) vezels in de doek.

Motorhelm vizieren

Helmvizier kopen

Wanneer u een helmvizier wilt kopen dient u allereerst het type en merk motorhelm te controleren, zodat u het juiste vizier koopt. Deze staat op uw aankoopbon, factuur en/of uw helm vermeld. Vervolgens kunt u op de productpagina filteren op merk, kleur en type, waarna een overzicht de juiste helmvizieren voor u zal worden gegenereerd.

Bekijk product

Verschillende helmvizieren

Uiteraard is de basis van uw helm het grote transparante vizier, maar zijn er nog een aantal helmvizieren verkrijgbaar. Denk hierbij aan een intern zonnevizier, het pin lock scherm of verschillende kleuren.

Intern zonnevizier voor uw motorhelm

Sommige motorhelmen zijn voorzien van een intern zonnevizier. Ook hiervoor geldt dat deze kan afbreken/beschadigen. Daarom is het natuurlijk mogelijk om een vervanger te bestellen die u eenvoudig in uw helm kunt plaatsen. De beschrijving wordt bij het zonnevizier geleverd, maar uiteraard is er via het internet genoeg hulp te vinden.

Pinlock voor uw motorhelm

Een pinlock scherm voorkomt het beslaan van uw vizier, waarmee het zicht en de veiligheid enorm toeneemt. Menig motorrijder is verrast door de (uitstekende) werking van het scherm en dit is dan ook zeker geen overbodige luxe. Ook de pinlock schermen zijn apart te bestellen voor elk type en merk motorhelm.

Diverse kleuren

Hoewel het zicht lichtelijk belemmerd kan worden door de verschillende kleuren, staat het design vooral veel jongeren bestuurders aan. Via onze website is het aanbod van gekleurde motorhelm vizieren beperkt, maar zijn er getinte versies verkrijgbaar (geldt tevens voor pinlock schermen).

Goedkope motor

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+